How-To

HOW-TO:

Ladda ner AutoAccept Clienten ifrån ”Downloads” fliken.

Efter du startat klienten så ska du bocka för ”Visa min HWID”. Kopiera sedan den HWID som står i boxen och skicka den sedan till oss (autoacceptuf@gmail.com, alternativt på Discord EG#9086).

Swisha sedan *0706837438*, betalningen skiljer sig på längden av licensen så du bör ha valt någon tidsperiod.

Skicka sedan ett mail/ett meddelande på Discord med ditt fulla namn, HWID som du fick ifrån programmet ovan, och självklart bevis på betalning (screenshot, bild). Vi kommer att bekräfta den och sedan registrera din HWID i vår databas så att din licens aktiveras.

Du måste köra programmet som Administratör för att det ska fungera som det ska.

Programmet är nu redo att köras!

Q: Hur fungerar alla knappar inne i programmet?
A: De flesta knapparna(Starta AutoAccept) för respektive spel är relativt enkla att förstå innebörden av. Inställningar sparas numera automatiskt och ställs automatiskt in till samma som du hade sist du använde AutoAccept. ”Minimera AutoAccept till meddelandefält” gör så att det minimeras till meddelandefältet enligt denna bild:

Du kan högerklicka på ikonen som skapats i meddelandefältet för alternativ, om du vill förstora till vanligt fönster igen så är det bara att dubbelklicka på den. Hotkeys är knappar som du kan klicka på för att starta en AutoAccept utan att ha fokus på fönstret.

Bra att veta:

LoL AutoAccept: Du kan flytta klienten som du vill så länge som du håller dig till skärmen som LoL startade på.

WoW AutoAccept: Du måste ha Windowed fullscreen, du får ej flytta på ditt WoW fönster efter du startat AutoAccept.

CSGO AutoAccept: Du måste placera musen över platsen där accept-knappen kommer att komma fram, och så kommer AutoAccept att klicka på den åt dig.

 

Q: Kan jag ha 2 skärmar och lägga t.ex. League clienten på andra skärmen och att den ändå acceptar?
A: Nej, dock så kan du flytta runt klienten på din huvudskärm så som du känner för så länge som Accept-knappen är synlig. (OBS, detta gäller LoL och CSGO, inte WoW)

Q: Kan man flytta på klienterna lite som man känner för när man har aktiverat AutoAccept?
A: Ja, se frågan ovan. Gäller endast LoL och CSGO.

Q: Programmet går inte att använda för mitt antivirus säger att det är ett virus! Varför säljer du virus????
A: Programmet är skyddat(packat och obfuskerat) så att ingen ska kunna stjäla mitt program.
Det antiviruset gör är att det ger dig ett som kallat ”false-positive” då det inte kan bekräfta vad mitt program består av. Programmet är alltså inget virus, men du behöver inte använda detta program om du inte litar på det.